Gouden randje

11/07/2024

Eerder dit jaar ontvingen we opnieuw het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ 2024. Ieder jaar onderscheidt de organisatie een aantal Keurmerkdragers met een zogenoemd gouden randje. Het Behouden Huys is een van de gegadigden.

Het ‘gouden randje’ is bedoeld voor keurmerkdragers die zich bovengemiddeld inspannen om cliëntervaringen te verzamelen en te benutten ter verbetering van het zorgproces. Deze keurmerkdragers worden bovendien door cliënten bovengemiddeld positief beoordeeld.

"Met het gouden randje worden keurmerkdragers in het zonnetje gezet die, naar oordeel van cliënten, cliëntgericht handelen extra hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien spannen ze zich in om cliëntervaringen te verzamelen en te benutten, en hier transparant over te zijn - het gouden randje is een aanmoediging voor deze en andere GGZ-aanbieders om hier energie in te (blijven) steken."

Door een landelijke groep cliënten is op basis van de aanpak van met name kortdurende behandelingen binnen 400 gecertificeerde ggz-instellingen, voor 2024 een selectie gemaakt van de in hun ogen 12 instellingen met het beste behandelaanbod. Daar is Het Behouden Huys een van.

Zie ook https://www.kibg.nl/gouden-randjes-2024-zijn-bekend

Wij zijn trots en dankbaar dat we in het keurmerk dit jaar met een gouden randje mogen dragen en gaan door met ons waardevolle werk.